Skip to content

Pressemelding; Belgiske ølperler på vei til Norge

Oslo, Norge 

15.02.2023

Belgiske ølperler på vei til Norge; Kwaremont-serien lanseres av ny importør

Den nye ølimportøren Kräft Beer er stolte av å kunngjøre at de nå er offisiell importør av Brouwerij de Brabandere i Norge. Dette betyr at ølentusiaster i Norge vil ha muligheten til å prøve noen av de beste belgiske ølene som er tilgjengelige på markedet.

Brouwerij de Brabandere er en familieeid belgisk bryggeri som har produsert øl siden 1894, og drives i dag av femte generasjon Brabandere. Bryggeriet er kjent for å produsere noen av de mest populære ølene i Belgia, blant annet Petrus-serien, som inkluderer de fatlagrede, prisbelønnede ølene Petrus Red, Petrus Aged Pale og Petrus Bordeaux.

“Vi er stolte over å kunne få samarbeide med et bryggeri som Brouwerij de Brabandere, som det første bryggeriet i vår portefølje” sier daglig leder Jørn Idar Kvig fra Kräft Beer. “Det å kunne jobbe med et bryggeri med en så lang og unik historie er inspirerende, og vi er sikre på at norske ølentusiaster vil sette pris på den store variasjonen på stiler og smaksprofiler som de tilbyr”.

Kräft Beer AS er et helt nytt importørfirma startet av Kvig, som tidligere har lang fartstid innen bransjen. Firmaet har som mål å tilby unike øl og historiske bryggerier til norske konsumenter, og Kvig vil fortsette sitt arbeid for å jobbe sikre ølets naturlige plass på matbordet. Og med en den brede porteføljen som Brouwerij de Brabandere tilbyr, er det også et annet øl som han gleder seg til å presentere i Norge. 

“Bryggeriet har lenge jobbet med lokal sport i Belgia, og det er få ting så legendarisk som den sinnsyke brosteinstigningen i Tour of Flandern; Kwaremont. Det er ikke tilfeldig at dette partiet har fått sine egne øl, og Kwaremont-serien er et øl jeg er sikker på at både ølentusiaster og syklister vil finne glede i å fylle i glasset.” avslutter Jørn Idar Kvig.  

Kräft Beer vil begynne å importere Brouwerij de Brabandere-øl til Norge i mars. Ølene vil være tilgjengelige i utvalgte barer og restauranter, samt i utvalgte Vinmonopol-butikker over hele landet i løpet av våren.

00

For mer informasjon om Brouwerij de Brabandere og Kräft Beer, besøk nettsidene deres på www.brouwerijdebrabandere.be og www.kraftbeer.net.

Kontaktinformasjon:

Kräft Beer

Kontaktperson: Jørn Idar Kvig

E-post: post@kraftbeer.net

Telefon: 99294855

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *