Skip to content

Portefølje

Brouwerij de Brabandere

Femte generasjon Brabandere driver i dag et av Belgias mest respekterte bryggerier, som produserer alt fra klassiske blonde ales til fatlagrede surøl.

Rygr Brygghus

Bli kjent med et helt unikt bryggeri, som har overlevd århundrer med motgang, bare for å lage øl like bra som Champagne!

Birrificio Italiano

Et av Italias høyest ansette håndverksbryggerier, der Agostino Arioli har laget noen av landets mest ikoniske øl i snart 30 år.

Røros Bryggeri

Fra gjenfødselen i 2009 til i dag, har Røros Bryggeri etablert seg som et bryggeri med kvalitet, innovasjon og historikk bak alt de gjør.

Klosterbrauerei Andechs

Med over 500 års bryggerihistorie, er Klosterbrauerei Andechs fra Tyskland et ikonisk bryggeri som leverer kvalitet, historie og gode smaker i hver flaske.

Amager Bryghus

Det danske bryggeriet som har vært rangert topp 100 i verden i over et tiår, som leverer ubeskjedne smaker i kreative, kunstneriske sammensetninger.

Siemàn

Siemàn er et ekte italiensk gårdsbryggeri, som produserer noen unike produkter i Villaga, Veneto. Navnet Siemàn er lokal dialekt, og betyr “seks hender”.

De Circus Brouwerij

Møt bryggeriet startet og drevet av en sirkusartist, som gir en ny spinn på tradisjonelle, belgiske ølstiler. Gjør deg klar for en show av smaker!

“Ekte håndverkøl kommer av dedikasjon til produktet, og er en direkte refleksjon av bryggeriets kunnskap, historie og verdier.”

Jørn Idar Kvig