Skip to content

Om Kräft Beer

Historien

Med en kjærlighet for historier, gode smaker og ekte ølglede, startet Jørn Idar Kvig importfirmaet Kräft Beer i 2023.

Jørn Idar har vært en aktiv profil i det norske ølmiljøet i over et tiår, som ølskribent, foredragsholder, forfatter og ikke minst som ansvarlig for importen av noen av verdens mest kjente bryggerier. Nå har han satset på å skape noe eget og nytt, og resultatet er ølimportfirmaet Kräft Beer.

Firmaet er helt nystartet, så porteføljen er enn så lenge ikke fullkommen, men under stadig utvikling. Men man kan forvente seg klassiske ølland som Belgia, England, Tyskland, Italia med mer i porteføljen etterhvert som tiden går.

Med klare verdier

“Etter over 10 år i bransjen, har jeg noen klare verdier jeg ønsker å følge for driften av Kräft Beer”.

  • Kräft Beer skal jobbe med privateide bryggerier, med fokus på kvalitet foran kvantitet.
  • Kräft Beer skal jobbe for at ølet igjen skal få sin naturlige plass på matbordet.
  • Kräft Beer skal så langt det er mulig, bidra til et ølmarked som er litt mer fokusert på miljø og bæreKräft. Enten direkte eller indirekte, gjennom sine samarbeid.

La oss gjøre hverandre bedre!

Kräft Beer er en liten bedrift, og har heller ingen mål om å bli verdensdominerende. Men det er et klart mål om å jobbe sammen med andre likesinnede, for å samarbeide og utnytte hverandres styrker.

Så om du driver en restaurant, pub, bar, hotell eller annet serveringssted, ta kontakt så kan vi ta en prat om hvordan Kräft Beer kan bli en del av verdiskapningen for deg og dine ansatte.

Jørn Idar Kvig

Daglig leder