Skip to content

Fra drøm til realitet

Jeg gikk fra å jobbe i Vinmonopolet i 2009, til å starte som selger for en vinimportør. Lite visste jeg hvilken reise dette skulle være starten på. For med en portefølje med 20-25 øl og 200+ vin, solgte jeg langt mer øl enn vin. Selv om tiden gikk med på å promotere og selge vin til så mange som mulig, var det ølet som virkelig landet hjem i starten av 2010.

Etterhvert fikk jeg lov til å utvide porteføljen, og jeg kontaktet bryggerier som Kinn Bryggeri og Sierra Nevada som ikke hadde noen nasjonal distribusjon eller anerkjennelse på det tidspunktet. Jeg hadde en forretningsidè som jeg dessverre ikke fikk gjennomføre, men jeg fikk lov til å starte et ølimportfirma. Dette var en fantastisk mulighet som tok meg over hele Norge, og resten av verden for den del. Jeg fikk lov til å jobbe med noen av de mest anerkjente bryggeriene i verden, og hadde virkelig en drømmejobb.

Etterhvert kom dog trangen på nytt til å starte noe eget, og dagene gikk litt inn i hverandre og jeg bestemte meg at det beste for meg og for min arbeidsgiver var at jeg sa opp og skulle finne meg noe annet. Noe annet fant jeg meg så absolutt, men mine tanker kom raskt tilbake til alle de gode menneskene, historiene og ølene jeg hadde opplevd gjennom mine år med reise. Jeg ville jobbe med import igjen.

Og dette har nå blitt Kraft Beer AS. Og jeg tenker å dele både mine tanker og utviklingen av bedriften, oppturer og nedturer. Jeg er glad for å ha fått lov til å ta denne reisen, og for å ha deg med på den!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *